REGLAMENT

1. Organització
La regidoria d’esports de l’Ajuntament de Juneda i el Consell Esportiu de les Garrigues organitzen amb la col·laboració del CEIP Manuel Ortiz i les AMPA del CEIP Manuel Ortiz i l’Escoleta de Juneda, el Cros Intercomarcal Vila de Juneda , prova de la fase comarcal de cros dels JEEC corresponent al curs 22-23, el qual tindrà lloc el diumenge dia 19 de febrer.
 
És una prova inclosa dins el circuit lleidatà de cros de les terres de Lleida.

2. Participants
Podran participar tots els atletes que hagin realitzat les inscripcions pertinents dins del període d'inscripció i gaudeixin de la corresponent assegurança i/o llicència esportiva del CONSELL ESPORTIU DE LA SEVA COMARCA.

3. Inscripcions
Data límit d’inscripció el DIMECRES dia 15 de FEBRER.

Cal enviar-les al consell esportiu  de les Garrigues (esports4@garrigues.cat).

EL MATEIX DIA NOMÉS S'ACCEPTARAN INSCRIPCIONS PER A LA CURSA DE VETERANS I SÈNIORS MASCULÍ I FEMENÍ I S'HAURÀ DE PAGAR 2€ PER L'ASSEGURANÇA PUNTUAL (per la resta de categories, és obligatori formalitzar la inscripció amb l'antel·lació pertinent).

4. Classificacions
S’establirà una classificació general de cada categoria excepte les categories de P3-P4-P5 i escoleta que no hi ha classificació).

5. Premis
S’atorgarà TROFEU als 3 primers/es atletes classificats i classificades en categories prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenil, sènior i veterà.

I també el 4t, 5è i 6è classificat/da tindrà una MEDALLA.
 
En les categories P3, P4, P5 i escoleta NO hi haurà trofeus als tres primers sinó que hi haurà una medalla per a tots els atletes més la bossa d’obsequi.

6. Escalfament
Hi haurà una ZONA D'ESCALFAMENT i per tant, queda totalment prohibit escalfar dins el circuit una vegada hagin començat les curses.

7. Anul·lació de proves
Les curses només es podran anular en cas que, per qualsevol situació imprevista, així ho determini l’organització. Si s'anul·la serà comunicat automàticament mitjançant aquest blog.

8. Responsabilitats
L’organització, no es farà responsable dels perjudicis físics, morals o materials que puguin sofrir els participants i/o els espectadors durant la jornada atlètica.

9. Assegurances
És obligatori que tots els participants (menys els participants a la cursa Oberta) han de tenir l’assegurança dels JEEC amb el Consell Esportiu de la seva comarca.

10. Acceptació
Tot allò que no s’hagi previst en el present reglament, serà resolt per l’organització, d’acord amb les seves pròpies mesures internes. La inscripció, en aquest cas, implica la total acceptació d’aquest reglament.

11. Dret d'imatge i fotografies
Al inscriure's, el participant autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres mitjans de comunicació relacionats, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú per tal de promocionar i donar a conèixer les activitats. 

12. Reclamacions
Qualsevol impugnació sobre la classificació, categories, etc., serà únicament competència de l'Organització.
Les reclamacions seran cursades per escrit
una vegada acabada la prova i seran ateses el dia posterior a la cursa. 

Per fer qualsevol reclamació s'haurà d'abonar una quantitat de 30€, en concepte de dipòsit, que serà retornada si la reclamació es acceptada.
La decisió presa per l'organització serà inapel·lable.


13. Informació:
Per a més informació podeu trucar al telèfon: Consell Esportiu de les Garrigues (de dll a dv de 9 a 15 hores (973142658) o a l’Ajuntament de Juneda de dilluns a divendres de 8 a 14.30 hores (973150014).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.